Життя
93-я бригада Холодный Яр: «Из-за освобождения Тростянца застрелился командир танкового полка РФ»

93-я бригада Холодный Яр: «Из-за освобождения Тростянца застрелился командир танкового полка РФ»

Военнослужащие ВСУ освободили Тростянец (Сумская обл.). Руководство 93-й бригады «Холодный Яр» рассказало о последствиях освобождения города и разгрома Кантемировской танковой дивизии.

«Вчора ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії.

Отже, число 13-й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково «задвухсотили» на харківському напрямку.

Ну і вишенькою на торті стало повідомлення від журналіста Романа Цимбалюка, що в РФ командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади.

До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна «елітна» Кантемирівська дивізія. Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну. Не виключаємо, що втеча російської армії з Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами», - пишут украинские военные.

Читайте также: В Днепре в кустах на набережной нашли противотанковый гранатомет;

Британия отправит в окруженные районы Украины продовольствия на $2,6 миллиона;

Ботоферма и псевдоволонтер: СБУ задержало злоумышленников в Кривом Роге и Днепре.

2022-03-27 19:58:00
true
Відео Дня






Архів Новин