Події
На Дніпропетровщині однорічна дівчинка отримала важкі опіки: деталі

На Дніпропетровщині однорічна дівчинка отримала важкі опіки: деталі

У Новомосковському районі зовсім маленька дівчинка, якій лише 1 рік, отримала важкі опіки після того, як перекинула на себе кружку з окропом. На виклик приїхала найближча вільна бригада ЕМД Новомосковської станції екстреної медичної допомоги. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook.

Постраждала отримала діагноз «Термічний опік окропом передньої поверхні шиї, грудної клітки, обох верхніх кінцівок І - ІІ ст., близько 22%»

«Фельдшери Фоменко Владислав та Суха Анна (допомагала колезі у свій вільний час) разом з водієм Самойленко Віталієм своєчасно надали якісну медичну допомогу постраждалій дитині (венозний доступ, знеболення наркотичним анальгетиком, асептичні пов'язки на опікову поверхню).

Дівчинка у супроводі батьків була госпіталізована до Регіонального медичного центру родинного здоров'я м. Дніпра», - йдеться у повідомленні.

Дитина отримає комбустіологічну допомогу. Лікарі попереджають: опіки легше запобігти, ніж тривало лікувати та переживати страждання разом з дітьми. Бережіть їх та не залишайте без нагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В Кривому Розі сталася смертельна ДТП: загинув пасажир, водій у лікарні;

Українські водії з грудня зможуть використовувати електронні посвідчення замість пластикових;

Запорізькі поліцейські затримали наркозбувача із «товаром» на 750 тисяч гривень;

2022-11-06 10:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин