Кримінал
Події
На Дніпропетровщині вітчим побив 7-річного хлопчика з епілепсією

На Дніпропетровщині вітчим побив 7-річного хлопчика з епілепсією

У селі Першотравенка Новомосковського району вітчим побив 7-річного хлопчика. У нього почав боліти живіт. Бригаду ЕМД викликала мама дитини. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook.

Дитина хворіє на епілепсію.

«Фельдшер з МНС Усата Ксенія та водій Бондар Геннадій з'ясували, що 7-річного хлопчика, побив співмешканець матері. Молодика, підігрітого алкоголем, потягло на «виховання» дитини, після чого хлопчику знадобилась екстрена медична допомога - на голові виявлена гематома, були нудота, блювота, судоми з втратою свідомості. З попереднім діагнозом «Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Судомний синдром» постраждалий хлопчик в стані середньої тяжкості був госпіталізований до Регіонального медичного центру родинного здоров'я м. Дніпра в супроводі матері.

Інформація про виявлений факт домашнього насильства передана до Національної поліції та до служби у справах дітей Магдалинівської селищної ради. Це допоможе захистити дитину від кривдника.

Бажаємо хлопчику швидкого одужання та щасливої долі! А нашим колегам - міцного здоров'я та стальної витримки!», - зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Впав у 1,5-метрову яму: у Дніпрі врятували цуценя;

У жовтих Водах 93-річна жінка згоріла у власному будинку: подробиці;

У Кривому Розі чоловік вбив свою дружину та доньку, а потім застрелився;

2022-10-24 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин