Війна в Україні
На Донеччині, захищаючи Україну, загинув викладач географії в ліцеї та ще троє воїнів з Новомосковська

На Донеччині, захищаючи Україну, загинув викладач географії в ліцеї та ще троє воїнів з Новомосковська

В боях за Україну, на Донеччині, 28 вересня загинув Сергій Володимирович Столбцов - завідувач кафедри природничих наук в Дніпропетровському ліцеї інформаційних технологій при ДНУ, вчитель географії, спортсмен. Також загинув його побратим Максим Геннадійович Дашкевич та ще 2 воїна з Новомосковська. Ворожа ракета влучила в бліндаж, де воїни знаходилися.

Про це повідомив міський голова Новомосковська Сергій Резнік.

«Інтелектуальна еліта регіону – Столбцов Сергій Володимирович, завідувач кафедри природничих наук в Дніпропетровському ліцеї інформаційних технологій при ДНУ, вчитель географії, спортсмен залишиться в пам’яті колег, студентської та учнівської молоді, мешканців Новомосковська, своїх колишніх педагогів, своїх друзів як патріотична, відповідальна, сумлінна, з неабияким хистом до науки розумна людина.  «Це була дійсно Зірка на небосхилі студентської кафедральної спільноти», - написали про нього в учбовому закладі.

Сергій Столбцов народився і виріс в нашому місті, навчався в школі № 6, був активним членом міського спортивного клубу «Байпас». До повномасштабного вторгнення викладав географію в одному з ліцеїв Дніпра.

Після 24 лютого став в ряди бійців за свою країну рядовим солдатом територіальної оборони, а за два тижні до трагічної загибелі був призначений командиром взводу 102 батальйону ТРО», - написав він.

Прощання з воїном відбудеться 7 жовтня о 14:00за адресою: вулиця Зіни Білої, 5.

Також загинув побратим Столбцова – 36-річний Максим Геннадійович Дашкевич.

Максим Дашкевич народився і все життя прожив у Новомосковську. У Територіальну оборону пішов добровольцем. Служив у 102 батальйоні.

Без батька залишився 11-річний син.

Прощання з воїном відбудеться 7 жовтня об 11:00 за адресою: вулиця Кущівська, 33.

Читайте також: 7 років тюрми за померлу 4-річну дівчинку: Суд визнав винним мешканця Запоріжжя, який п’яним створив ДТП на Хортиці; 

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 6 жовтня; 

7 ракетних ударів по багатоповерхівках: В Запоріжжі рятувальники шукають людей під завалами;

У Дніпрі двоє підлітків викрали авто з приватного подвір'я: подробиці.

2022-10-06 12:35:00
true
Відео Дня






Архів Новин