Події
Кримінал
Перевернув та пошкодив усі речі: у Новомосковську за крадіжку затримали раніше судимого чоловіка

Перевернув та пошкодив усі речі: у Новомосковську за крадіжку затримали раніше судимого чоловіка

Злочин стався 13 травня у приватному будинку в Новомосковську. 50-річний підозрюваний за допомогою викрутки віджав металопластикове вікно та проник в будинок. У будинку спрацювала охоронна сигналізація, про що власник одразу сповістив поліцію. Він першим прибув до будинку та утримував злодія до приїзду правоохоронців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції.

До прибуття правоохоронців та господаря, злодій у пошуках грошей встиг перевернути всі речі в кімнатах та пошкодити їх. Поліцейські затримали раніше судимого чоловіка на місці події в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури фігуранту повідомили про підозру. Санкція статті в умовах воєнного стану передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

2023-05-15 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин