Події
Розтратили майже мільйон гривень на закупівлі продуктів харчування: у Новомосковську судитимуть двох співробітників центру соціального обслуговування

Розтратили майже мільйон гривень на закупівлі продуктів харчування: у Новомосковську судитимуть двох співробітників центру соціального обслуговування

Розслідуванням встановлено, що у березні 2022 року директор у змові з завідувачем відділення центру, який відповідав за публічні закупівлі, розробили злочинну схему з розтрати бюджетних коштів при закупівлі продуктів харчування малозабезпеченим громадянам міста Новомосковськ.

Порушивши вимоги законодавства, підозрювані забезпечили безперешкодне визначення переможцем закупівлі товариство, яке запропонувало ціни значно вище ринкових.

У подальшому службовці уклали договір на поставку м’ясних консервів за ціною 135 грн за одиницю, в той час як ринкова ціна становила 73 грн.

Внаслідок протиправних дій підозрюваних міському бюджету завдано збитки на суму майже 1 млн гривень.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох службових осіб Територіального центру соціального обслуговування.

Їм інкриміновано розтрату майна, вчинену у великому розмірі та в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Дніпрі через ремонтні роботи тимчасово перекриють рух по вулиці Барикадній;

Не впорався з керуванням: у Дніпровському районі рятувальники деблокували тіло водія вантажівки;

Довічне позбавлення волі: суд виніс вирок мешканцю м. Кривий Ріг, який вбив та розчленував жінку.

2023-06-28 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин