Події
У Новомосковському районі поліцейські виявили факт незаконного обігу підакцизних товарів

У Новомосковському районі поліцейські виявили факт незаконного обігу підакцизних товарів

21 лютого дільничні офіцери поліції Новомосковського районного відділу поліції спільно із робочою групою з виявлення нелегального обігу підакцизних товарів провели перевірку магазинів та торгівельних павільйонів у Новомосковську. В одному із закладів задокументували порушення правил торгівлі тютюновими та алкогольними виробами. З незаконного обігу поліцейські вилучили майже 3300 пачок сигарет та 150 літрів алкогольних напоїв, які реалізовувалися без дозвільних документів на торгівлю та марок акцизного податку.

Відносно порушника дільничні офіцери поліції склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Для прийняття рішення зібрані матеріали направили до суду.

Тривають перевірки з метою запобігання продажу безакцизу на території міста та району.

Поліція нагадує: продаж підакцизних товарів може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії. Інформацію про продаж алкогольної та тютюнової продукції без марок акцизного збору повідомляйте до поліції або у чат-бот в мережі Телеграм https://t.me/ExciseDPbot.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Криворізькі правоохоронці затримали місцевого наркоділка: деталі;

Викрадав речі зі зруйнованого під час обстрілів будинку: у Нікопольському районі затримали 38-річного мародера;

ДБР затримало у Дніпрі правоохоронця, який пропонував закрити кримінальне провадження за $2000.

2024-02-22 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин