Війна в Україні
Життя
У Новомосковську обговорюватимуть перейменування міста

У Новомосковську обговорюватимуть перейменування міста

Міський голова Новомосковська Сергій Резник ініціював обговорення щодо перейменування населеного пункту. За його словами, люди під час зустрічі з ним цікавляться, чому досі не відбулося перейменування.

«Під час річного звіту перед громадянами я фактично дав старт обговоренню питання про назву нашого міста. Ми відкрили дискусії, щоб і мешканці міста, і науковці, і краєзнавці могли взяти участь у вирішенні проблеми перейменування Новомосковська. Прекрасно розумію, що комусь назва Новомосковськ, особливо приїжджим, ріже вухо. Але ми народилися у місті із цією назвою, живемо тут, тому міняти місту ім’я чи ні, повинні вирішити все ж таки саме городяни. Я не хочу узурпувати свої повноваження чи повноваження міського ради. Хочу, щоб висловилися усі мешканці міста щодо його назви», – прокоментував Резник.

Обговорення питання відбуватиметься у соцмережах, серед керівників ОСББ та ЖБК, квартальних у приватному секторі та керівників підприємств.

Якщо вагома частка мешканців Новомосковська висловиться за перейменування, то розпочнеться другий етап із пошуком нової назви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині автівка злетіла з траси і вдарилась в дерево;

Пив пиво на зупинці: В Дніпрі власник пістолета пропонував поліцейським хабар;

Пограбував товариш по чарці: В Дніпрі поліцейські знайшли крадія, що вихопив 15 тис. грн. та втік;

2023-02-06 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин