Події
У Новомосковську поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад мільйон гривень

У Новомосковську поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад мільйон гривень

Майже 3,5 тисячі безакцизних пачок цигарок та електронних пристроїв і 300 літрів алкоголю виявили правоохоронці під час перевірки правил торгівлі у місті.

19 та 20 грудня  дільничні офіцери поліції Новомосковського районного відділу поліції під час перевірки трьох торгівельних павільйонів та магазинів, виявили факти незаконної діяльності суб’єктів господарювання, що здійснювали продаж підакцизних товарів без наявних ліцензій та дозвільних документів. За результатами перевірок, правоохоронці припинили нелегальну торгівлю підакцизних товарів без сплати податків. З незаконного обігу вилучили алкогольні та тютюнові вироби на суму понад 1 мільйон гривень. Відносно правопорушників склали адміністративні протоколи за статтями 156 та 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Для прийняття рішення зібрані матеріали направили до суду.

Заходи щодо виявлення незаконної діяльності з продажу підакцизної продукції тривають. Якщо ви стали свідком правопорушення, повідомляйте поліцію за номером телефону 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зарплати українців зростатимуть протягом 2024-2026 років, — Кабмін;

Зберігав та вирощував наркотичні речовини у квартирі бабусі: запорізькі патрульні виявили зловмисника;

На Донецькому шосе у Дніпрі фура влетіла в дерево.

2023-12-21 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин