Події
Кримінал
У Новомосковську поліцейські затримали двох крадіїв, які проникли до оселі через вікно та викрали цінні речі

У Новомосковську поліцейські затримали двох крадіїв, які проникли до оселі через вікно та викрали цінні речі

9 січня до Новомосковського районного відділу поліції надійшло повідомлення господарки будинку про крадіжку з її оселі майна. Під час огляду місця злочину правоохоронці встановили, що невідомі проникли до будинку через незачинене вікно та викрали ноутбуки, одежу, взуття, прикраси та інші речі господарів. В результаті розшукових заходів, оперативники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції разом із співробітниками кримінального аналізу викрили причетних до злочину чоловіків. Ними виявилися двоє односельчан 19-ти та 31-го років. Один з них вже відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції.

Частину викраденого майна правоохоронці вилучили та передали власникам.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури, обом фігурантам повідомили про підозру за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. В умовах воєнного стану максимальне покарання за скоєний злочин передбачена відповідальність - до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

У Кривому Розі група підлітків побила й зґвалтувала жінку пляшкою та гілкою: деталі;

Проникли до будинку поки нікого не було вдома: правоохоронці Дніпра викрили злодіїв;

Забили знайомого до смерті: криворізькі поліцейські затримали групу підлітків

2024-01-13 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин