Події
У Новомосковську поліцейські знайшли у кабіні вантажівки непритомного водія

У Новомосковську поліцейські знайшли у кабіні вантажівки непритомного водія

Поліцейські Новомосковська допомогли двом людям, які перебували у критичному стані. Подробиці розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Перший випадок був на житловому масиві «Перевал».

«До інспекторів під’їхав автомобіль, з якого вибігла схвильована жінка та попрохала якнайшвидше допомогти відвезти зятя до лікарні. Поліцейські організували супровід автомобіля із постраждалим, який перебував на задньому сидінні автівки. За декілька хвилин чоловіка доставили до лікарні та передали медичним працівникам», - йдеться у повідомленні.

У другому випадку правоохоронці запідозрили біду пізно вночі. На узбіччі стояла вантажівка хлібзаводу з заведеним двигуном, а водія не було видно.

«Виявилось, що водій перебував в автомобілі у непритомному стані. Не гаючи ні хвилини, поліцейські викликали швидку медичну допомогу та до її прибуття намагалися привести чоловіка у свідомість. Коли прибула швидка допомога, літню людину передали медикам. 

Поліцейські груп реагування щодоби патрулюють вулиці міста, дбають про безпеку, припиняють правопорушення та надають допомогу всім, хто її потрубує», - додали у ГУНП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Дніпропетровщині знищено дерев на майже 11 млн грн; 

Захисники України відмінусували у Запорізькій області ворожий ЗРК «Бук»;

Тато та бабуся не хотіли їхати: з Часового Яру до Дніпра евакуювали 17-річного хлопця;

2023-03-14 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин