Кримінал
Події
У Новомосковську викрили жінку, що збувала психотропи

У Новомосковську викрили жінку, що збувала психотропи

29 серпня правоохоронці задокументували злочинну діяльність 44-річної підозрюваної у збуті наркотиків на території міста Новомосковська та району. Жінку викрили під час передачі «товару» з рук в руки та отримання грошей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зловмисниця передала покупцю один сліп-пакет із речовиною кристалічного походження білого кольору та отримала за це грошові кошти.

30 серпня під час обшуку за місцем мешкання фігурантки правоохоронці виявили пластикову ємність із аналогічною речовиною, 4 вже розфасовані сліп-пакети, електронні ваги та гроші, як в національній так і в іноземній валюті. Після проведення обшуку зловмисницю було затримано у порядку ст.208 КПК України.

За висновками Дніпропетровського НДЕКЦ, вилучена речовина – це психотропна речовина - метамфетамін.

Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України.

Читайте також:

Викрав зброю у військового та розпочав стрілянину: на Запоріжжі судитимуть місцевого жителя за вбивство людини;

Усі рішення ВЛК про інвалідність і непридатність до служби після 24 лютого буде перевірено — Зеленський;

Патрульна поліція опубліковала повне відео з бодікамер поліцейських, яке було знято під час конфлікту на проспекті Мазепи в Дніпрі

2023-08-31 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин