Кримінал
В новорічну ніч в селі на Дніпропетровщині чоловік вдарив знайомого кухонним ножем

В новорічну ніч в селі на Дніпропетровщині чоловік вдарив знайомого кухонним ножем

В новорічну ніч - з 31 грудна на 1 січня близько опівночі в селі Новомосковського району (колишній Магдалинівський) Дніпропетровської області між господарем будинку та його гостем виникла суперечка. 52-річний підозрюваний схопив кухонний ніж та вдарив 35-річного знайомого. Потерпілого госпіталізували до лікарні, а нападник втік з місця події.

Про це повідомляє Новомосковський районний відділ поліції.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили з місця злочину кухонний ніж. Протягом години поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

Того ж дня за погодженням із Новомосковською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зараз вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: Отруїлись вихлопними газами: В Нікополі в автомобілі виявили тіла 17-річного хлопця та 16-річної дівчини;

2023-01-03 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин