Кримінал
Викрали кондиціонери, камери та магнітоли: у Новомосковську за серію крадіжок поліцейські затримали двох місцевих жителів

Викрали кондиціонери, камери та магнітоли: у Новомосковську за серію крадіжок поліцейські затримали двох місцевих жителів

Починаючи з 2-го вересня до поліції надійшли повідомлення про вчинення крадіжок будівельних інструментів  та кондиціонерів з крамниці, в якій проводився ремонт. А, також магнітоли  з припаркованого автомобілю, камер відеоспостереження з приміщення відділення «Нової пошти», продуктів харчування з кіоску. 

В результаті відпрацювання наявної інформації, працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції встановили двох підозрюваних  33-х та 40 років у скоєнні низки злочинів. Чоловіків затримали в порядку ст.208 КПК України.

Правоохоронці встановили причетність чоловіків до п’яти крадіжок майна, які зловмисники організовано здійснили протягом вересня. Причетність до скоєння інших злочинів наразі встановлюється.

23 вересня при проведенні санкціонованих  обшуків поліцейськими в помешканнях крадіїв були знайдені вкрадені речі потерпілих, які потім будуть  повернуті господарям.

Наразі слідчим за процесуальним керівництвом Новомосковської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. В умовах воєнного стану крадіям загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині в закладах освіти з'являться дружини юних рятувальників-пожежних;

У Кривому Розі чоловіки навмисно вдарили жінку по голові металевою палкою;

Через ремонт та підготовку до зими: Новомосковськ та район 2 дні будуть без води.

2022-09-24 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин