Життя
Воду не пити: В Новомосковську в ніч з 13 на 14 жовтня дезінфекуватимуть водопроводні труби

Воду не пити: В Новомосковську в ніч з 13 на 14 жовтня дезінфекуватимуть водопроводні труби

В ніч з 13 на 14 жовтня з 00:00 до 6:00 для забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення КП «Новомосковськ водоканал» проводитиму планову промивку та дезінфекцію водопровідних мереж системи водопостачання міста. В цей час не можна вживати воду для питних потреб, оскільки у ній буде підвищено дозу хлору. За необхідності, радять створити запас питної води.

Про це повідомляє КП «Новомосковськ водоканал».

«Згідно Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення, дезінфекція і промивка водопровідних мереж проводиться до зовнішнього зрізу будинків, тому звертаємося до всіх споживачів послуг з централізованого водопостачання та рекомендуємо одночасно з промивкою та дезінфекцією міських мереж централізованого водопостачання, провести промивку та дезінфекцію своїх дворових та внутрішньо будинкових мереж (труб).

Для цього необхідно забезпечити випуск води з внутрішньо будинкових водопровідних мереж в каналізаційну мережу протягом 10-15 хвилин (або до зникнення різкого запаху хлору)», - пише керівництво підприємства.

Адміністрація підприємства просить абонентів з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Читайте також: Застрягли під час масової ракетної атаки: В Кривому Розі до 2 години ночі піднімали на поверхню майже 900 шахтарів;

2022-10-11 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин