Події
Знайшли мертвим у бліндажі: у Новомосковському районі триває розслідування обставин загибелі військового

Знайшли мертвим у бліндажі: у Новомосковському районі триває розслідування обставин загибелі військового

 

У рамках кримінального провадження призначено ряд експертних досліджень, у тому числі комплексних. Окремі із призначених досліджень, у тому числі судово-медична експертиза, що дозволить встановити причину смерті військовослужбовця, на сьогодні тривають. 

13 червня до Новомосковського районного відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що о 01.15 годині у бліндажі на блок-посту біля с. Піщанка Новомосковського району Дніпропетровської області виявлено військовослужбовця без ознак життя . 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новомосковського районного відділу поліції. З місця події вилучено автоматичну зброю, особисті речі загиблого. Тіло солдата доставлено до моргу. Попередня причина смерті військовослужбовця, встановлена на місці події: наскрізне вогнепальне кульове поранення голови.

Цього ж дня слідчим підрозділом цього зазначений факт зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України.

Слідчими у кримінальному провадженні призначено ряд експертних досліджень, у тому числі судово-медична експертиза, що дозволить встановити причину смерті військовослужбовця. 

Досудове розслідування триває. За результатами досліджень та проведення інших слідчих дій у кримінальному провадженні буде прийнято законне рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

2023-07-19 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин